Menu

Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevindt zich een restaurant waar u zich waant in de prachtige werfkelders met oud Utrechts tintje.  Een moderne maar romantische setting waar u kunt genieten van een heerlijk avondje tafelen . Daarnaast kunt u ook uitgebreid lunchen op zomerse dagen aan de werf!

Kortom, voor een sfeervol avondje uit eten bent u bij ons op de juiste plaats. Ook als u met een grote groep komt!

 

Heeft u een allergie? Ook daar kunnen wij rekening mee houden. Voor de meest voorkomende allergenen (gluten, noten en lactose) hebben wij een speciale kaart.

Groepen

Speciaal voor groepen vanaf 15 personen hebben wij een 3 gangen-menu samengesteld, dit om u als gast een zo groot mogelijke service te bieden. Dit menu is €26,50 p.p.  (groepen boven 15 pers. kunnen niet a la carte eten) U heeft ook de mogelijkheid om te gaan steengrillen.

Steengrillen

Het steengrillen is een hoofdgerecht, bestaande uit diverse soorten vlees, diverse koude en warme sausjes, salade, frites en groente. Uw gasten kunnen dan zelf kijken wat ze lekker vinden en hun eigen tempo bepalen. Dit is erg gezellig tafelen in een informele sfeer en de hoeveelheid is ruim voldoende, dit hoeft niet in een menu-vorm.

De kosten zijn dan € 20,00 p.p.

Gaat uw voorkeur uit naar andere gerechten? Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bellen via 030 - 23 21 999.

Direct reserveren

 

Menukaart

Dinerkaart

Lunchkaart

Groepsmenu

English menu

 

Lactose allergenen

Gluten allergenen

Noten allergenen

Grootte van uw groep

Ons verzoek is om uw keuze en het aantal gasten minimaal 24 uur van te voren aan ons door te geven.

Let op: Het laatste aantal opgegeven gasten wordt in rekening gebracht.

*De menukaarten zijn in PDF-formaat. Als je nog geen PDF-reader hebt, wordt deze je automatisch aanbevolen als je ze opent. Klik anders hier om Adobe Reader© handmatig te downloaden